Gratis verzenden vanaf €25.

Veelgestelde vragen

We hebben de vragen die het vaakst in onze mailbox belandden hieronder alvast beantwoord. Staat jouw vraag/antwoord er niet tussen? Stuur ons even een e-mail of bel ons op +31 (0) 76 850 8887. We helpen je graag!

Betaal ik verzendkosten?

Alleen voor hele kleine orders kleiner dan 25 euro moeten we verzendkosten vragen, omdat het anders niet te doen is voor ons. Vanaf 25 euro is verzenden gratis. Iets retour sturen is altijd gratis.

Wanneer ontvang ik mijn pakket?

We proberen om alles dezelfde werkdag te verzenden, zodat het een werkdag later bij jou thuis is. Soms duurt het een dag langer. Gelukkig hebben we met DPD een zeer betrouwebare partij in huis. En we houden de zendingen zelf ook in de gaten. Komt goed.

Kan ik ook voor mijn bedrijf bestellen?

Ja, dat is geen enkel probleem. We hebben zelfs een kleine kwantumkorting (-10% vanaf 5 stuks)

Kan ik ook losse onderdelen kopen?

Dat is niet iets we standaard verkopen. Maar als we jou er echt een plezier mee doen, dan kijken we graag wat mogelijk is. Stuur ons even een e-mail, je krijgt vaak dezelfde dag nog een reactie. 

Is dit een veilige webshop?

Ja. We bestaan echt en zijn geen boeven. Als je meer informatie over ons wilt, kijk dan even op kvk.nl of bel ons gewoon even op. Je zal zien dat we best aardig zijn :-)

Hoe zit het met retouren?

Hier zijn we erg gemakkelijk in. Kijk even hier voor wat meer informatie.

Hoe zit dat met die zelf-toevoegen-lijst?

De zelf-toevoegen-lijst bevat dingen waarvan het handiger is dat je ze zelf toevoegt. Denk hierbij aan een kopje van je paspoort, wat contant geld, medicijnen en...ook erg belangrijk...voldoende eten en drinnken voor jou en je gezin. Klik hier voor de hele lijst. We raden je aan om dit bij elkaar te bewaren.

Hoe is dit pakket samengesteld?

Het is een combinatie van richtlijnen van de overheid, het bestuderen van de meest gelezen literatuur over het onderwerp en natuurlijk hebben we het pakket zelf uitvoerig getest. 

Wat zit er in een overlevingsbox?

Check deze pagina, hier vind je een complete lijst en ook een filmpje. 

Geven jullie ook trainingen?

Nee. Daar zijn andere beter in. Ben je op zoek naar iets speciaals en kom je er met Google niet uit, stuur ons even een e-mail. Dan helpen we je graag op weg.

 

Zoek in de winkel