Gratis verzenden vanaf €25.

Over ons

Na iets te veel nare TV beelden (en OK, een paar afleveringen van The Walking Dead) bedacht ik - Jochem - dat het goed zou zijn om een overlevingspakket te kopen “voor het geval dat”. Niet in de laatste plaats omdat Moeder Natuur zich niet laat sturen en de wereld ook op andere fronten niet meer vanzelfsprekend veilig is. Maar dat voorbereiden viel vies tegen!

Althans, voor mij.  Ik doe namelijk het liefst zo veel mogelijk van mijn boodschappen online. Dus na gefrustreerd rondsurfen op internet besloot ik dat het tijd was om het heft in eigen hand te nemen. Daarmee was overlevingsbox.nl was geboren.

Jochem overlevingsboxHet doel van overlevingsbox is om jou en je gezin maximaal te supporten tijdens de eerste 72 uur van een ramp. Dat is namelijk de tijd die de overheid nodig denkt te hebben om elke situatie onder controle te krijgen. Dit doe ik gelukkig niet alleen. Er is een groot team van ervaren mensen die waar nodig bijspringen op allerlei gebieden. Alleen wilde niemand met me op de foto...;) 

Vanuit een heel klein kantoortje in Brabant zorgen we dat de website up to date is, dat alle pakketten op tijd aankomen en dat alle nieuwe dingen vaak en goed wordt getest.

Dit doe ik gelukkig niet alleen. Er is een groot team van ervaren mensen die waar nodig bijspringen op allerlei gebieden. Alleen wilde niemand met me op de foto...;) Vanuit een heel klein kantoortje in Brabant zorgen we dat de website up to date is, dat alle pakketten op tijd aankomen en dat alle nieuwe dingen vaak en goed wordt getest. 

We vinden een aantal dingen belangrijk:

Zorgeloos voorbereid

Je wilt met een gerust gevoel ‘s avonds naar het nieuws kijken of je kinderen naar bed brengen. Maar je bent geen doemdenker en eigenlijk is het helemaal niet leuk om er over na te denken. Dus wil je het zo snel mogelijk en zo goed mogelijk regelen. Daar zijn we voor.

We vinden onze webshop super gemakkelijk (wij van WC eend...) en in combinatie met de zelf-toevoegen-lijst is het pakket klaar om tijdens een noodsituatie jou en je naasten de vereiste basis ondersteuning te geven.

Wanneer is het goed genoeg?

Je kan het zo gek maken als dat je wilt. Er zijn survival uitrustingen die bij elkaar vele duizenden euro’s hebben gekost. En als je Rambo-ambities hebt, dan is dat ook best een verstandige keuze. Maar voor mensen zoals jij en wij is dat helemaal niet nodig.

Onder goed genoeg verstaan wij een aantal dingen.

  • Jouw pakket voldoet aan de eisen van de overheid. Daar werken heel veel slimme mensen die hier lang over hebben nagedacht.
  • Het moet een handig pakket zijn. Alles wat we leveren past in één kleine box en weegt nog geen drie kilo. En als je zelf de laatste dingen hebt toegevoegd, dan ben je klaar om die eerste 72 uur door te komen.
  • Het pakket moet een betaalbare investering zijn in de veiligheid van jou en je naasten.
  • De spullen in het pakket moeten van een goede basis kwaliteit zijn. Zo is bijvoorbeeld de multitool geen Leatherman, maar we kunnen uit eigen ervaring spreken wanneer we zeggen dat het alles kan wat het zou moeten kunnen.

Jij tevreden, wij tevreden

We doen ons best om het zo simpel en volledig mogelijk te houden. Mocht er toch iets zijn, kijk dan eens op onze extreem overzichtelijke FAQ. Je kan ons ook bellen of mailen.

“Ik heb ‘m zelf ook"

We hopen dat je dit pakket nooit hoeft te gebruiken. Mocht het toch zo zijn, dan zijn wij er, na een langdurige testperiode, van overtuigd dat dit gaat werken. Precies hetzelfde pakket staat ook bij ons in de trapkast.

Tot slot, hierbij onze gegevens:

Adres: Jan Nieuwenhuyzenstraat 40, Breda

BTW: NL162094991

KVK: 65677072

Telefoon: +31 76 850 8887

e-mail: info@overlevingsbox.nl

 

Zoek in de winkel